ProCom Logo ProPer Logo

Quick Scan besluitvorming

Voor de eerste stap op weg naar het verbeteren van de besluitvorming in uw organisatie bieden wij u onze GRATIS online test. Dit is een korte enquête om snel een beeld te krijgen hoe goed de besluitvorming in uw organisatie ervoor staat.

Een logische vervolgstap is om onze consultants via een Quick Scan de specifieke uitdagingen op weg naar excellente besluitvorming te laten onderzoeken. De ProDoro Quick Scan is een mix is van een gerichte enquête en een serie gesprekken met betrokken medewerkers. Middels deze Quick Scan maken onze consultants een analyse van een aantal geselecteerde besluitvormingstrajecten. Belangrijke invalshoeken van onze scan zijn het in kaart brengen van:

  • de besluitvormingsstructuur
  • de mate waarin het besluitvormingsproces is georganiseerd
  • belangrijke elementen van de besluitvormingscultuur

Structuur, proces en cultuur vormen samen de pijlers van waaruit de kwaliteit van besluitvorming kan worden verhoogd, uitmondend in het verbeteren van de besluitkracht en van de inhoudskwaliteit. Hieronder ziet u een voorbeeldgrafiek waarin sprake is van een hoge besluitkracht en lage inhoudskwaliteit. 

Op basis van deze Quick Scan gaan onze consultants met u aan tafel om een besluit te nemen: het verbeteren van de besluitvorming is immers ook een ingrijpende beslissing! 

ProDoro

035 8700207

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ericaweg 11
1272 cr huizen